6002 Primer DGDolgulu Astar

6002

Akrilik dispersiyon esaslı tek bileşenli, dik camsı yüzeyler veya seramik üzerine seramik kaplanmadan önce aderans arttırmak ve yüzeyin emiciliğini dengelemek için uygulanan yüksek yapışma gücüne sahip kıvamlı bir astardır.

► Polimer Dispersiyon Esaslı
► Aderans Arttırıcı
► Kolay Uygulanabilir
► İnsan ve Çevre Sağlığına Zarar Vermez
► Kullanıma Hazır
► Düşük Sarfiyatlıdır

• İç-dış mekanlarda, düşey ve yatay uygulamalarda,
• Dış mekanlarda, seramik, sırlı pres tuğla, doğal ve kompoze taş gibi kaplamalarda,
• İç mekanlarda, zemine kuvvetli yapışmış, yüzeyi zımparalanmış PVC ve metal gibi emici olmayan yüzeylerin astarlanarak üzerine uygulama yapılmasında
• Parlak brüt beton yüzeylerin üzerine ve kozmetik amaçlı kullanılan tamir harcı uygulamasından önce mükemmel aderans sağlanmasında,
• Tesviye şapı ve diğer benzer şapların işleme süresini uzatmak, zemine aderansı artırmak ve hava kabarcıklarını minimize etmek amacıyla
• İç mekanlarda ahşap yonga plaka yüzeylerde, sıva veya seramik yapıştırma işlerinden önce astar malzemesi olarak kullanılır.

• Pürüzsüz ve parlak zeminler üzerine seramik yapıştırılması için pürüzlü bir yüzey oluşturarak yapışma mukavemetini arttırır.
• Yüzeylerdeki tozumuş kısımların yüzeye tutunmasını sağlayarak seramik yapıştırıcısının yüzeye daha iyi tutunmasını sağlar.
• Kullanıma hazırdır. Fırça veya rulo ile uygulanabilir.
• Solvent içermez. Kokusuzdur. İnsan ve çevre sağlığına zarar vermez.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Uygulama yüzeyinin sağlam, kuru, taşıyıcı, tozsuz ve temiz, aynı zamanda terazisinde olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmeli ve yüzeyde gevşek parçacıklar olmamalıdır.

b) Ürün Hazırlığı:
6002 Primer DG’yi 400-600 devir/dak.’lık bir karıştırıcı ile 3-5 dakika, üniform bir karışım elde edinceye kadar karıştırınız.

c) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Astarlama aleti olarak post rulo veya maksimum sarriyatı geçmemek kaydıyla küçük gözenekli mercan rulo kullanınız. Malzemeyi dengeli bir şekilde dağıtarak, göllenme oluşmasına izin vermeyiniz. Her kat uygulamasında kalınlık 200 mikronu geçmemelidir. Astar kuruduğunda sarımsı, çizilmez ve kumlu film tabakası elde edilir. Oluşan film tabakasının üzerine uygulama yapılır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.