7001-01 Tamir ArtTamir Harcı

7001

Çimento esaslı, tek bileşenli, polimer takviyeli, ince/kalın agregalı, yapısal olmayan yüzey tamir ve düzeltme harcıdır.

► Çimento Esaslı
► İç ve Dış Mekanlarda
► Yüksek Yapışma Gücü
► Suya ve Dona Dayanıklı
► Kolay Uygulanır
► Düşük Sarfiyatlıdır

> Gri
> Bayındırlık Poz No: 04.613/3A

• İç ve dış mekanlarda, tüm yapıların zemin, duvar ve tavanlarında beton tamir harcı olarak kullanılır. Granit ve seramik uygulaması öncesi yüzeylerin tamirinde ve pah yapımı uygulamalarında kullanılır.

• Uygulandıktan sonra yüksek yapışma ve dayanım kazanır.
• Dinamik yüklere karşı yüksek mukavemeti vardır.
• Çarpma ve titreşime dayanıklıdır.
• Suya ve dona karşı dayanıklıdır.
• Kolay hazırlanır ve uygulanır.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Yüzey kuru, temiz, sağlam ve tozdan arındırılmış olmalı, yağ, kir veya yapışmayı engelleyici malzemeler yüzeyden temizlenmeli, harç, çimento kalıntıları gibi maddeler kazınmalıdır. Yüzey temizliğinden sonra, yapışma mukavemetinin artırılması ve yüzey emiciliğinin dengelenmesi için yüzey Termatect astar ile tek kat olarak astarlanmalı ve 1 – 2 saat kurumaya bırakılmalıdır. Brüt beton yüzeylerde uygulamaya geçilmeden önce yapışma mukavemetinin artırılması için yüzey Termatect brüt beton astarı ile tek kat olarak astarlanmalı ve minimum 3 saat kurumaya bırakılmalıdır.

b) Ürün Hazırlığı:
25 kg 7001 Tamir Art yaklaşık 5 – 6 It temiz su içine katılarak tercihen düşük devirli bir mikser ile topak kalmayacak şekilde karıştırılır. Hazırlanan harç 5 -10 dakika olgunlaşması için dinlendirilir ve tekrar 1 – 2 dakika karıştırılarak kullanılır. Kaptaki karışım 30 dakika içerisinde tüketilmelidir.

c) Uygulama Yöntemi:
7001 Tamir Art çelik mala kullanılarak tamir veya tesviye yapılacak tüm yüzeylere eşit kalınlıkta uygulanmalıdır. Uygulamadan sonra yüzey nemli bir süngerle perdahlanmalıdır. İki kat uygulama yapılacaksa, katlar arasında 2 – 3 saat beklenilmelidir ve ikinci kat uygulamasında ilk kat nem lendirilmelidir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.