0402 Terma Clean CCÇimento Atık Temizleyici

0402

Aside dayanıklı kaplama malzemelerinin yüzeyindeki çimentolu harç, boya, alçı, derz dolgu kalıntılarını temizlemeye yarayan asit içerikli sıvı temizlik maddesidir.

► Leke ve Kir Çıkarıcı
► Asit İçerikli
► İç ve Dış Mekanlarda
► Yatay ve Dikey Yüzeylerde
► Kolay Uygulanır
► Ekonomiktir

> Şeffaf
> Bayındırlık Poz No: 

• İç ve dış mekanlarda,
• Yatay ve düşey yüzeylerde,
• Uygulama sonrasında fayans, seramik, granit seramik, klinker, kotto, rustik döşeme, mat doğaltaş ve suni taş zeminlerde temizlik amacıyla kullanılır.
• Asit içerikli olduğundan aşındırıcıdır. Parlaklığını gidere-ceğinden doğal granit, mermer, doğaltaş veya özel sırlı mozaik döşemelerde ve metaller üzerinde kullanılmamalıdır.

• Asidik içeriği sayesinde normal temizlik malzemeleri ile çıkmayan artıkları kolayca temizler.
• İçeriğindeki aktif maddeler %90 oranında geri dönüşümlüdür.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Malzeme asidik yapıda olduğundan uygulama öncesinde küçük bir alanda deneme yapılarak yüzeydeki kaplama malzemesinin aside dayanıklı olup olmadığı kontrol edilir. Aksi takdirde kaplama malzemesi zarar görebilir.

b) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Kalıntı miktarına bağlı olarak 1/1 ile 1/3 oranında su ile seyreltilerek kullanılabilir. 0402 Terma Clean CC Çimento Artığı Temizleyicisi, çimento kalıntısının üzerine dökülerek, çimento artığı nemli ve ıslak bir görünüme kavuşana kadar yedirilir. 5 -10 dakika beklenerek yüzeye yapışan malzemenin çözünmesi sağlanır. Gevşeyen artıklar, yüzeye zarar vermeyecek plastik bir inşaat fırçası veya nemli bir bez yardımıyla yüzeyden çıkarılır. Yerde oluşan kirli su sünger ile bir kovaya alınmalıdır. Daha sonra yüzey su ile temizlenir ve durulanır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.