0301 Terma Color CTavan Boyası

Paint Bucket Mockup - Premium Kit

Akrilik kopolimer bağlayıcı esaslı, mat, iç cephe tavan boyasıdır. Her türlü alçı, sıva, beton ve eternit gibi iç cephe yüzeylerde dekoratif ve koruyucu amaçla güvende kullanılır.

► Akrilik Kopolimer Esaslı
► Örtücülüğü Yüksek
► Mat Görünüm
► İç Mekanda
► Pratik Uygulama
► Düşük Sarfiyat

> Beyaz
> Bayındırlık Poz No: 

• Saten alçılı, macunlu, alçıpan yüzeyler ve tozuma karakterli olmayan eski boyalı/sıvalı iç cephe tavan yüzeyler üzerine kullanılması tercih edilir.

• 0301 Terma Color C, ideal matlıkta, pürüzsüz görünüşlü, optimum beyazlık ve maksimum örtme gücüne sahip özel olarak formüle edilmiş bir tavan boyasıdır. Uygulandığı yüzeyle bütünleşir. Kabarma ve dökülme yapmaz Uygulama esnasında yayılma gücü sayesinde işçilik tasarrufu sağlar, yüksek teneffüs kabiliyetine sahiptir.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Uygulama yapılacak yüzey her türlü kir, toz, kalıp yağı, gevşek tabakalardan arındırılarak sağlam, kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek duruma getirilmelidir. Beton, brüt beton, yeni sıvalı yüzeylerde priz süresi beklenmeli (28 gün), gevşek sıva tanecikleri yüzeyden raspa veya benzeri yöntemlerle temizlenmelidir. Gerekli yüzey düzeltme ve tamiratları yapılmalıdır. Kireç üzerine direkt uygulama yapıImamalıdır. Uygulama ve ürün kuruma süresi boyunca ortam ve yüzey sıcaklığının +5°C ile +30°C arasında olmasına dikkat edilmelidir.

b) Ürün Hazırlığı:
Fırça ve rulo uygulamalarında temiz su ile %20 inceltilerek iki kat halinde uygulanması tavsiye edilir.

c) Uygulama Yöntemi:
Havasız (Airless) Püskürtmede Basınç: 120-140 bar Meme Açısı: 50° Meme Ölçüsü (inch): 0.019″ İnceltme: %10
Kuruma Süresi (20°C, %65 HR’de) Dokunma kuruması: 1 saat Katlar arası bekleme süresi: 6 saat Son kuruma: 24 saat (daha yüksek bağıl nem ve düşük sıcaklıkta kuruma süresi uzayabilir).

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.