1011 ProfesyonelGranit Yapıştırıcısı

1011

Yüksek performanslı, çimento esaslı zemin için granit yapıştırma harcıdır.

► Çimento Esaslı
► İç ve Dış Mekanlarda
► Suya, Dona Dayanıklı
► Kolay Taraklanır
► Yüksek Yapışma Gücü
► Düşük Sarfiyatlıdır

> Gri / Beyaz
> Bayındırlık Poz No: 04.013/1, 04.013/4

• İç-dış mekanlardaki yatay uygulamalarda,
• Granit seramik, porselen gibi küçük ve orta ölçekli plakaların düzgün olan veya olmayan beton yüzeylere uygulanmasında,
• Balkonlarda, teraslarda, ıslak hacimlerde,

• Kolay hazırlanır ve uygulanır.
• Plakaların arka yüzeyine yapıştırma harcının sürülmesi gerekmediği için uygulama hızı artar.
• Akıcı kıvamı sayesinde dişli tarak ile yüzeye kolayca ve hızlı uygulanır.
• İşleme süresi uzundur.
• Yüksek yapışma dayanımına sahiptir.
• Donma-çözülme döngüsüne dayanıklıdır.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Uygulama yüzeyinin sağlam, kuru, taşıyıcı, tozsuz ve temiz, aynı zamanda terazisinde olmasına dikkat edilmelidir. Yüzey, aderansı zayıflatacak her türlü yağ, gres, pas ve parafin kalıntılarından iyice temizlenmeli ve yüzeyde gevşek parça-cıklar olmamalıdır. 5 ila 20 mm derinliğindeki bozuk yüzeyler, iki gün önceden Termatect Tamir Harçları ile tamir edilmelidir. Uygulanacak yüzeyin sıcaklığı +25˚ C’nin üstünde ise yüzey nemlendirilmelidir.

b) Ürün Hazırlığı:
Uygun su miktarı, bir ölçek yardımıyla temiz karıştırma kabına boşaltılır. 1011 Profesyonel, yavaş yavaş ilave edilerek 400-600 devir/ dak.’lık bir karıştırıcı ile 3-5 dakika, üniform ve topaksız bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılır. Yaklaşık 3-5 dakika dinlendirilip tekrar 30 saniye karıştırıldıktan sonra malzeme kullanıma hazır hale gelir.

c) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Malanın düz tarafı ile uygulama yüzeyine 1 mm kalınlığında 1011 Profesyonel tabakası tatbik edilir. Açık bekletme süresi olan 20 dakika içinde kaplanabilecek büyüklükteki alana 1011 Profesyonel, malanın dişli tarafı ile üniform kalınlık elde edilecek şekilde tek yönde çekilir. Kalınlıkları farklı seramiklerin veya granitlerin yapıştırılmasında, uygulama yüzeyindeki bozuklukları kapatmak amacıyla, her seramiğin ya da granitin altına 1 mm kalınlığında harç sürülmesi önerilir. Seramikleri veya granitleri yerine uygularken 1011 Profesyonel’in tamamen temas etmelerini sağlamak için, seramik ya da granit, harcın içinde yüzdürülür. Uygun seramik veya granit ebadına göre tavsiye edilen derz aralığı bırakılarak uygulama tamamlanır. Bırakılan derz aralıklarının doldurulması için Termatect Derz Dolgu’ları kullanılmalıdır. Derzlerin fugalanmasına yaklaşık 24 saat sonra geçilebilir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.