1019 PastafixPasta Tipi Yapıştırıcısı

1019

Kullanıma hazır, yüksek performanslı, kayma özelliği azaltılmış, uzun çalışma süresine sahip, emülsiyon polimer (akrilik) katkılı, alçı panel, betopan, boardex levha sac gibi ürünlerde kullanılabilen pasta tipi yapıştırıcıdır.

► Akrilik Reçine Esaslı
► Kullanıma Hazır
► İç ve Dış Mekanlarda
► Yüksek Yapışma Gücü
► Yoğun Yaya Trafiğine Uygun
► Düşük Sarfiyatlıdır

> Beyaz
> Bayındırlık Poz No: 04.013/1

• İç mekanlarda,
• Yatay ve düşey yüzeylerde,
• Seramik, fayans ve cam mozaiklerin yapıştırılmasında,
• Boyalı yüzeyler, alçı panel, alçı-sıva, çimentolu yonga levha, ahşap gibi yüzeyler üzerine seramik yapıştırılmasında,
• Eski kaplamalar üzerine seramik kaplanmasında kullanılır.

• Kullanıma hazırdır.
• Kolay ve hızlı uygulanır, işçilikten tasarruf sağlar.
• Yüksek yapışma özelliğine sahiptir.
• Çalışma süresi uzundur.
• Kayma yapmaz.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Uygulama yüzeyinin kürünü almış olmasına dikkat edilmelidir. Uygulama yüzeyi toz, yağ, katran, zift, boya, silikon, kür malzemesi, deterjan ve kalıp yağları gibi yapışmayı önleyici maddelerden temizlenmiş olmalıdır. Uygulama yüzeyindeki bozukluklar, yüzey derinliğine ve yapısına bağlı olarak, 24 saat önce uygun Termatect Tamir Harcı ile düzeltilmelidir.

b) Ürün Hazırlığı:
Uygulamaya başlamadan önce ürün karıştırılmalıdır. Daha iyi bir yapışma yüzeyi elde etmek için ürün, malanın düz kısmı ile yüzeye yayıldıktan sonra karo ebadına uygun olarak seçilmiş malanın dişli kısmı ile taraklanmalıdır.

c) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Karolar, 20 dakika içerisinde taraklanan harç üzerine kuvvet uygulanarak yapıştırılmalıdır. Yüksek sıcaklık, düşük nem, rüzgar gibi uygun olmayan ortam şartlarında yapılan uygulamalarda bu süre kısalabilir. Süresi dolan ürün üzerine yapıştırma işlemi yapılmamalı, ürün yüzeyden kazınmalıdır. Yalıtım levhalarının yapıştırılmasında, noktasal veya çizgisel uygulama yapılmalıdır. Kullanım dışında ambalaj sıkıca kapatılmalıdır. Kaptaki kullanım süresi geçmiş veya kabuklaşmış ürün atılmalıdır. Uygulamadan sonra eller ve uygulama aletleri bol su ile yıkanmalıdır. Yüzeyler nemli bez ile temizlenmelidir. 1019 Pastafix ile yapıştırılan karoların en az 10 gün direkt su ile temasından kaçınılmalıdır. Eski seramik üzerine seramik uygulamalarında ürünün kuruma süresi, ortam koşullarına ve seramik ebadına bağlı olarak 1-2 haftaya çıkabilir. Emiciliği düşük ve büyük ebatlı kaplama malzemelerinin yapıştırılmasında çimento esaslı ürünlerin tercih edilmesi önerilmektedir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.