7009 Epoksi Grout3K Epoksi Grout Harcı

7009

Epoksi reçine esaslı, üç bileşenli, solvent içermeyen özel gradasyonlu, kuvars agrega içeren, kendiliğinden yerleşen grout harcıdır.

► Epoksi Reçine Esaslı
► Vibrasyona Dayanıklı
► Akışkanlık Özelliği
► İç ve Dış Mekanlarda
► Yüksek Dayanım
► Solventsiz

> Ral
> Bayındırlık Poz No: 04.613/8E

• Beton, taş, harç, çelik, alüminyum, asbestli çimento, polyester, ahşap ve epoksi esaslı malzemeler üzerine uygulanabilen, kendiliğinden yayılan, akıcı epoksi döküm harcıdır.
• Makine temellerinde, ankraj işlerinde, yol kenarlarındaki bariyerlerin tespitinde, destek ve bağlantı elemanlarında, vinç raylarında, köprü mesnetlerinde kullanılmaktadır.

• Yüksek mekanik mukavemet
• Mükemmel aşınma mukavemeti
• Yüksek kimyasal dayanıklılık
• Su geçirmezlik
• Rutubetli ortamda kuruyabilme
• Çözücü gerektirmez.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Bütün serbest ve kırıntı halindeki malzemenin yüzeyden sökülüp uzaklaştırılması gereklidir. Kumlama veya basınçlı hava püskürtülerek yüzeydeki bütün yağ ve kir temizlenmelidir. Paslanmış demirler, bir tel fırça veya kumlama ile pastan arındırılmalıdır.

b) Ürün Hazırlığı:
B bileşenini A bileşeni içine boşaltınız. Düşük hızlı bir elektrikli karıştırıcı ile bulanık görünümdeki karışım tamamen homojen bir görünüme ulaşana kadar karıştırınız. Daha sonra karışımı uygun bir kaba boşaltınız ve üzerine C bileşenini yavaşça ve sürekli olarak ilave ediniz, homojen ve akıcı bir harç elde edilene kadar en az 3 dakika boyunca karıştırmaya devam ediniz.

c) Uygulama Yöntemi:
Karıştırma işlemi tamamlandıktan sonra ürünü uygulamanın yapılacağı bölgeye boşaltınız ve malzemenin hareketini devam ettirebilecek yeterli basıncı (15–20 cm) sağlayınız. Bir taraftan döküm yapınız. Gerekli hava çıkışının sağlandığından emin olunuz. Eğer gerekliyse çelik çubuk ile groutun akışına yardımcı olunabilir. Karışım oranları değiştiği takdirde ürünün dayanım ve yapışma değerlerinin de değişeceği unutulmamalıdır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.