7001-03 Tamir Art CRYapısal Tamir Harcı

7002

Tüm yapıların iç ve dış cephelerinde özellikle sülfat ve klor dayanımı istenen toprak altı, toprak üstü, su altı zeminlerde; su yalıtımı veya son kaplama öncesi pah uygulanması, tamir yüzey düzeltmesinde; donatı demirlerinin aşındırması sonucu zarar görmüş, betonların ve donatıların onarımda kullanılır, ince/kalın yapısal tamir harcıdır.

► Çimento Esaslı
► İç ve Dış Mekanlarda
► Yüksek Yapışma Gücü
► Suya ve Dona Dayanıklı
► Kolay Uygulanır
► Düşük Sarfiyatlıdır

> Gri
> Bayındırlık Poz No: 04.613/3A

• iç ve dış mekanlarda tüm yapıların özellikle sülfat veya klor dayanımı istenen toprak altı, toprak üstü, su altı zeminlerde, su yalıtımı veya son kaplama öncesi pah uygulanması, tamiri, yüzey düzeltmesinde, donatı demirlerinin aşındırması sonucu zarar görmüş, betonların ve donatıların onarımında Aderans arttırıcı astar ile birlikte kullanılır. Özellikle pah yapımında, tij delikleri ve karot boşluklarının doldurulmasında mükemmel sonuç verir.

• Yüksek basınç dayanımına sahip olmasından dolayı, yapısal onarımlarda etkili sonuç verir.
• Her türlü betonarme yapı elemanının yapısal onarımında kullanılır.
• Çok yüksek yapışma gücüne sahiptir.
• Uygulama sonrası dayanıklı ve pürüzsüz bir yüzey oluşturur. • Sülfat ve klorür iyonları içermez.
• Suya ve dona karşı dayanıklıdır.
• Kolay hazırlanır ve uygulanır.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Beton yüzeyler; Yüzey kuru, temiz, sağlam ve tozdan arındırılmış olmalı, yağ, kir veya yapışmayı engelleyici malzemeler yuzeyden temizlenmeli, harç, çimento kalıntıları gibi maddeler kazınmalıdır. Yüzey temizliğinden sonra, yapışma mukavemetinin artırılması ve yüzey emiciliğinin dengelenmesi için yüzey Termatect astar ile tek kat olarak astarlanmalı ve 1 – 2 saat kurumaya bırakılmalıdır. Brüt beton yüzeylerde uygulamaya geçilmeden önce yapışma mukavemetinin artırılması için yüzey Termatect brüt beton astarı ile tek kat olarak astarlanmalı ve minimum 3 saat kurumaya bırakılmalıdır. Donatı Demirleri; Demir donatı üzerinde pas varsa temizlenmelidir. Demir donatının üzerine Aderans Astarı fırça ile iki kat uygulanmalı ve astar kurumadan üzerine 7001-03 Tamir Art CR Yapısal uygulanmalıdır.

b) Ürün Hazırlığı:
25 kg 7001-03 Tamir Art CR, 6-7 lt su üzerine yavaşça boşaltılmalı ve homojen bir karışım elde edilinceye kadar karıştırılmalıdır. Karışım düşük devirli (500 devir / dakikadan az) mikser ile yapılmalıdır. Uygulama talimatında belirtilmeyen herhangi bir katkı katılmamalıdır.

c) Uygulama Yöntemi:
7001-03 Tamir Art CR Yapısal çelik mala kullanılarak tamiratı yapılacak tüm yüzeylere eşit kalınlıkta uygulanmalıdır. Uygulamadan sonra yüzey nemli bir süngerle veya perdah malası ile perdahlanmalıdır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.