4001 Termanto FixIsı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı (Elyaflı)

4001

Yüksek esneklik ve tutunma gücüne sahip, nefes alabilen, olumsuz hava koşullarına, suya ve darbelere dayanıklı, elyaf takviyeli, ısı yalıtım yapıştırma harcıdır.

► Çimento Esaslı
► İç ve Dış Mekanlarda
► Suya ve Dona Dayanıklı
► Elyaf Takviyeli
► Kolay Uygulanır
► Zaman ve İşçilik Tasarrufu

> Gri
> Bayındırlık Poz No: 04.480

• İç ve dış mekanlarda,
• Isı yalıtım levhalarının (ekspande polistren – EPS ve ekstrude polistren – XPS, taşyünü, poliüretan levha vb) yapıştırılmasında kullanılır.

• Kolay uygulanır, mükemmel yapışma sağlar.
• Suya ve dona dayanıklıdır.
• Sıcaklık değişikliklerinden etkilenmez.
• Esnektir.
• Yüksek stabilite sağlar, sarkma ve çatlama yapmaz.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Yüzey kuru, temiz, sağlam ve tozdan arındırılmış olmalı, yağ, kir veya yapışmayı engelleyici malzemeler yüzeyden temizlenmeli, harç, çimento kalıntıları gibi maddeler kazınmalıdır. Derinliği 2 cm’den fazla olan yüzey hatalarının tamiratı, uygulamadan 24 saat önce Termatect Tamir Harcı ile yapılmalıdır. Yapısal tamir harcı kullanılması gereken durumlarda Termatect Yapısal Tamir Harcı kullanılmalıdır.

b) Ürün Hazırlığı:
25 kg 4001 Termanto Fix Isı Yalıtım Levhası Yapıştırma Harcı yaklaşık 6 – 7 It temiz su içine katılarak tercihen düşük devirli bir mikser ile topak kalmayacak şekilde karıştırılır. Hazırlanan harç 5 – 10 dakika olgunlaşması için dinlendirilir ve tekrar 1 – 2 dakika karıştırılarak kullanılır. Kaptaki karışım 2 saat içerisinde tüketilmelidir.

c) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Yüzeyde eğrilikler varsa, 4001 Termanto Fix ısı yalıtım levhasının dört kenarı boyunca sürekli, levha ortasına da üç öbek halinde sürülür. Levha kenarlarına yapıştırıcının taşmamasına dikkat edilmelidir. Yüzey çok düzgünse, 4001 Termanto Fix taraklama metodu ile levha arkasına 10×10 taraklı mala ile uygulama yapılabilir. Uygulama sırasında 4001 Termanto Fix’in yüzeyde film oluşturmamasına dikkat edilmelidir. 4001 Termanto Fix ile yapıştırılmış olan yalıtım levhalarının minimum 24 saat sonrasında dübellenmesi, ardından levhalara Termatect Mantolama Sıvası ile sıva uygulaması yapılmalıdır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.