3003 İzo Çimİzolasyon Çimentosu

3003

Suyu ve rutubeti kesin önleyen, toz halinde, beton ve harca karıştırlarak kullanılan üstün performanslı katkı malzemesidir. İzoçim’li çimento hamuru, harç ve betonların kılcal boşluklarında hidrofablaştırıcı bir tabaka oluşturduğundan, su ve rutubet için kesin olarak geçirimsizlik temin eder.

► Çimento Esaslı
► Suyu ve Rutubeti Önler
► Üstün Performans
► Ekonomiktir
► İç ve Dış Sıvalarda
► Düşük Sarfiyatlıdır

> Gri
> Bayındırlık Poz No:

• İç ve dış sıvalar
• Su depoları, yüzme ve süs havuzları,
• Sızdırmazlık çukurları silolar,
• Çıplak betonlar, kubbe izolasyonları,
• Temel duvarları, istinat ve perde duvarları,
• Temeller ve köprüler, mutfak, balkon, teras, banyo, wc gibi ıslak hacimli mekanlarda su ve rutubet geçirimsizliğini istediğiniz tüm alanlarda kesin sonuç elde edilmiştir.

• Ekonomiktir
• Su ve rutubet geçirimsizliğini kesin olarak sağlar, beton yapıdaki donatının korozyona uğramasını engeller, yapıların taşıyıcı sistemlerinde mukavemeti olumsuz etkilemez, aksine mukavemeti artırıcı özelliği vardır.

a) Şerbet Harcı:
Dozaj tablosunda belirtilen oranlara göre elekten geçirilen kum, temiz bir zemine boşaltılır. 3003 İzo Çim kumun üzerine dökülerek körekle iyice harman edilir. Bu harmana çimento ilave edilerek karıştırmaya devam edilir. Yeteri kadar su ilave edilerek harç haline getirilir ve yaklaşık 30 dakika dinlendirmeye bırakılır. Olgunlaşmış harçtan 12 kürek kadarı alınıp bir kap içerisine koyu ayran kıvamına gelinceye kadar sulandırılır. Elde edilen şerbet, fırça ya da süpürge ile zemine sürülür. Düşey zeminlerde şerbet serpme makinesi ile atılır.

b) Şap ve Kireçsiz Sıvalar:
Dozaj tablosunda belirtilen oranlara göre kaba kum ile 3003 İzo Çim iyice harman edilir.Harmana, çimento eklenerek karıştırmaya devam edilir.Yeteri kadar su ilave edilerek harç haline getirilir.Şapın düzeltilmesinde tahta mala ve sünger kullanılmalıdır, kesinlikle çelik mala ile perdah yapılmamalıdır.

c) Beton:
Betonarme perde ve temellerde, 1 m³ betona, 30 kg 3003 İzo Çim katılır.Beton imalatında karışımlar mikser ile karıştırılacak ise; 3003 İzo Çim direkt olarak miksere atılır ve 5 dakika karıştırılır.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.