0204 Terma Color RPGeçiş Astarı

Paint Bucket Mockup - Premium Kit

Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, su bazlı, beyaz pigmentli, su bazlı boyalara geçiş astarıdır.

► Akrilik Kopolimer Esaslı
► Su Bazlı
► Beyaz Pigmentli
► İç Mekanlarda
► Kolay Uygulanır
► Ekonomiktir

> Beyaz
> Bayındırlık Poz No: 

• İç mekan kullanımı içindir. Görünüm özelliklerinin sağlanabilmesi için pürüzsüz ve düzgün alt yüzeylere uygulanması önerilmektedir.

• Su ile inceltilebilen, rahatsız edici kokusu olmayan örtücü astardır. İç mekanlarda su veya solvent bazlı son kat boyaların altında, özellikle solvent bazlı boya üzerine su bazlı boya uygulamalarında kullanılır. Uygulandığı yüzeyde emiciliği azaltır ve son katın kapamasını güçlendirir. Son kata düzgün dayanıklı alt yüzey hazırlanmasını sağlar, son kat sarfiyatını azaltır.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Yeni boyancak yüzeyler; 0204 Termatect RP uygulanacak yüzeyler yağ, toz vb. kirliliklerden deterjanlı su veya silme ile arındırılmış olmalıdır. Kuru, tozsuz, temiz yüzey 0204 Termatect RP uygulamasına hazırdır. Eski boyalı yüzeyler; Yüzeyde kabarmış, gevşek haldeki eski boyalar kazınarak yüzeyden uzaklaştırılmalıdır. Yüzeydeki seviye farklarını gidermek için macun ile lokal macunlama yapılmalı, özellikle macunlanan bölgelerdeki seviye farklılıkları olmak üzere tüm yüzey zımpara ile düzeltilmelidir. Zımpara tozları yüzeyden uzaklaştırılmalıdır. Uygulama yüzeyi kuru olmalıdır. Daha önce su veya solvent bazlı boya ile boyanmış, kirlenmiş ya da dekoratif amaçla renk değişimi yapılmak istenen eski boyalı yüzeylere 0204 Termatect RP 1 kat uygulanarak son kat boya sarfiyatının azalmasını sağlar.

b) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
Önerilen uygulama araçları Rulo, fırça . Rulonuzun tüylerinin kısa olması daha düzgün bir yüzey elde etmenizi sağlar. Uzun tüylü rulo kullanıldığında yüzeyde hafif desen oluşur. İncelticisi, su ile inceltilmedir. İnceltme miktarı Max. %10 (Fazla inceltmelerde kapama problemleri yaşanabilir.) Önerilen son kat boyalar Su bazlı son kat iç mekan boyaları. Uygulama; Alt yüzey işlemleri tamamlanmış (macun ve astar uygulanmış) temiz, kuru ve düzgün yüzeylere uygulanmalıdır. İnceltme oranına göre inceltilip, karıştırılarak homojen hale getirilmelidir. 0204 Termatect RP 1 kat halinde rulo ile uygulanır. Uygulamada rulo hareketlerinin tek yöne doğru olmasına dikkat edilmelidir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.