0203 Terma Color SSaten Alçı Astarı

0203

Akrilik emülsiyon esaslı, alçı yüzeyleri boyaya hazırlayan, kullanıma hazır şeffaf astardır. Saten alçı, alçı panel, macun gibi gözenekli, emiş gücü yüksek ve/veya zayıf mineral yüzeylerde emülsiyon esaslı boya astarı olarak kullanılır.

► Kopolimer Emülsiyon Esaslı
► Kullanıma Hazır
► Silikonlu Boyalar İçin
► Boya Sarfiyatını Azaltır
► Kolay Uygulanır
► Ekonomiktir

> Opak
> Bayındırlık Poz No: 

• Alçı, kireç badana, özelliğini yitirmiş düşük kaliteli emici plastik boyalı yüzeyler, gaz beton vb. çok emici ve/veya tozuma karakterli yüzeylerde uygulanır.

• Yüksek penetrasyon ve güçlü bağlayıcı özelliği sayesinde alçı yüzeyin emiciliğini önler ve boyanın yüzey ile bütünleşmesini sağlar. Erken kurumayı engeller ve boya sarfiyatını azaltarak ekonomi sağlar. Boyanın performansını büyük ölçüde arttıran 0203 Termatect Color S, boyada sorunlu yüzey olan alçı yüzeyleri ideal anlamda boyaya hazır hale getirir.
• 0203 Termatect Color S emici ve tozuma karakteri yüksek tüm yüzeylerde uygulanacak boya öncesi astarlama işleminde güvenle kullanılır.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
0203 Termatect Color S uygulanacak yüzeyler kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Alçı ve benzeri yüzeylerde zımpara yapıldıktan sonra yüzeyin nemli bir bez/nemli araç yıkama fırçası-çalı süpürgesi ile tozu alındıktan sonra şeffaf astar uygulamasına geçilmelidir.

b) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
0203 Termatect Color S uygulanacak yüzeyler kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Alçı ve benzeri yüzeylerde zımpara yapıldıktan sonra yüzeyin nemli bir bez/nemli araç yıkama fırçası çalı süpürgesi ile tozu alındıktan sonra şeffaf astar uygulamasına geçilmelidir. 0203 Termatect Color S inceltme yapılmadan yüzeye fırça veya rulo ile uygulanabilir. Uygulama esnasında yüzey sıcaklığı +5°C ile +30°C arasında olmalıdır. Astar uygulama ve kuruma süreleri içerisinde yüzey dondan korunmalıdır. 0203 Termatect Color S uygulamasından en az 6 saat sonra boya uygulaması yapılmalıdır. Fırça veya rulo ile tarama/perdahlama yapılmadan (Rulo yüzeyde bir yönde, bir tur attırılarak) uygulanmalıdır. Astarın tarama yapılarak, özellikle izolasyon amaçlı kullanılması, glitolinli macun veya solvent bazlı astar ve boya üzerine kullanılması kesinlikle önerilmemektedir. ve boya üzerine kullanılması kesinlikle önerilmemektedir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.