0201 Terma Color CP1/7 Konsantre Astar

Paint Bucket Mockup - Premium Kit

Su bazlı, akrilik kopolimer esaslı, yüksek yapışmaya sahip, yoğun konsantre astarıdır. Kokusuzdur, boya ile yüzey arasında bağlayıcı köprü kurar, boyanın yüzeye tutunmasını maksimum seviyeye çıkartır. Boyanın sarfiyatını önemli ölçüde azaltır, çevre dostudur.

► Akrilik Kopolimer Esaslı
► Yüksek Aderans
► Kokusuzdur
► Silikonlu Boyalar İçin
► Kolay Uygulanır
► Ekonomiktir

> Beyaz
> Bayındırlık Poz No: 

• Alçı, kireç badana, özelliğini yitirmiş düşük kaliteli emici plastik boyalı yüzeyler, gaz beton vb. çok emici ve/veya tozuma karakterli yüzeylerde uygulanır.

• Kokusuzdur, boya ile yüzey arasında bağlayıcı köprü kurar, boyanın yüzeye tutunmasını maksimum seviyeye çıkartır, uygulandığı yüzeyin emiciliğini azaltır, boyanın erken kurumasını engeller, farklı emiciliğe sahip yüzeylerde son kat boyada oluşabilecek renk dalga-lanmalarını önler. Boyanın sarfiyatını önemli ölçüde azaltır. Yüksek penetrasyon özelliğine sahiptir, çevre dostudur.

a) Yüzey Ha­zır­lı­ğı:
Alçı, kireç badana, özelliğini yitirmiş düşük kaliteli emici plastik boyalı yüzeyler, gaz beton vb. çok emici ve/veya tozuma karakterli yüzeylerde uygulanır.

b) Uy­gu­la­ma Yön­te­mi:
0201 Termatect Color CP uygulanacak yüzeyler kuru, temiz ve kendini taşıyabilecek durumda olmalıdır. Alçı ve benzeri yüzeylerde zımpara yapıldıktan sonra yüzeyin nemli bir bez/nemli araç yıkama fırçası çalı süpürgesi ile tozu alındıktan sonra astar uygulamasına geçilmelidir.
0201 Termatect Color CP gerekli inceltme yapıldıktan sonra (1 ölçek 0201 Termatect Color CP + 7 ölçek su karışımı) yüzeye fırça veya rulo ile uygulanabilir. Uygulama esnasında yüzey sıcaklığı +5°C ile +30°C arasında olmalıdır. Astar uygulama ve kuruma süreleri içerisinde yüzey dondan korunmalıdır. 0201 Termatect Color CP uygulamasından en az 4 saat sonra boya uygulaması yapılmalıdır.Fırça veya rulo iletarama /perdahlama yapılmadan (Rulo yüzeyde bir yönde, bir tur attırılarak) uygulanmalıdır. Astarın daha az su ile inceltilerek veya tarama yapılarak, özellikle izolasyon amaçlı kullanılması, glitolinli macun veya solvent bazlı astar ve boya üzerine kullanılması kesinlikle önerilmemektedir.

İletişime Geçiniz...

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için, bizimle iletişime geçebilirsiniz.

“Sizlerden aldığımız güç ile üstün kalite ve üstün hizmet arayışı içinde olmaya devam edeceğiz.”

Terma Yapı Kimyasalları
San. Tic. Ltd. Şti.